Coronavirus in Egypte:

het laatste nieuws over reizen naar Egypte tijdens en na corona

laatst geupdate op: april 2024

“Wat is de huidige situatie met corona in Egypte en kan ik al naar Egypte reizen?”, Deze vraag krijgen wij regelmatig. Ook krijgen wij vragen zoals “kan ik alvast boeken, en wat gebeurt er als de reis niet door kan gaan vanwege corona?” Op deze pagina informeren wij jou over het reizen naar Egypte tijdens en na corona. Ook vind je hier de laatste updates over het coronavirus in Egypte. Hoe wordt er in Egypte bijvoorbeeld omgegaan met het coronavirus en welke maatregelen treft het land om de verspreiding van COVID-19 te beperken? Ook laten wij jou graag weten hoe wij er bij Kingfisher Tours alles aan doen om het reizen in Egypte zo veilig mogelijk te houden. 

Heb jij specifieke vragen over reizen naar Egypte tijdens corona? Neem gerust contact met ons op. Wij wonen al ruim 20 jaar in Egypte en helpen jou graag.

Deze pagina wordt regelmatig bijgehouden en wij streven ernaar zo volledig mogelijk antwoord te geven op alle vragen rondom het coronavirus in Egypte.

Het laatste nieuws

17 juni 2022: Om naar Egypte te reizen hoef je geen vaccinatiebewijs of negatief testresultaat van PCR of antigeen meer te overleggen.

Naar Nederland terugreizen vanuit Egypte: Sinds 23 maart 2022 is er als EU burger geen verplichting meer om een vaccinatiebewijs of negatief antigeen of PCR testresultaat te overleggen. Je hoeft dus in Egypte geen test meer te doen, voordat je naar Nederland terugreist.  

Naar België terugreizen vanuit Egypte: Sinds 23 mei 2022 is er als EU burger geen verplichting meer om een vaccinatiebewijs of negatief antigeen of PCR testresultaat te overleggen. Je hoeft dus in Egypte geen test meer te doen, voordat je naar België terugreist.  Ook het PLF formulier hoeft niet meer ingevuld te worden voor terugkeer naar België.

Naar Duitsland terugreizen vanuit Egypte: vanaf 1 juni 2022 is er als EU burger geen verplichting meer om een vaccinatiebewijs of negatief antigeen of PCR testresultaat te overleggen.

1. Reizen naar Egypte tijdens en na corona: het officiële reisadvies

Op de website Nederlanders Wereldwijd en de website van de Belgische federale overheid vind je als Nederlander of Belg alle officiële informatie rondom reizen tijdens het coronavirus. Het reisadvies staat voor Egypte inmiddels weer grotendeels ‘positief’ (vakantiereizen mogelijk). Wat is de status voor vakanties naar Egypte? Kun en mag je als Nederlander of Belg naar Egypte reizen?

 

Naar Egypte reizen vanuit Nederland: code geel/oranje

Op dit moment geldt er voor de meeste toeristische bestemmingen een geel reisadvies, vanaf de Rode Zee tot en met de Nijl inclusief Cairo, Alexandrië, El Fayoum, Luxor, Aswan en Abu Simbel. In feite is dit weer hetzelfde reisadvies als voor corona.

 

Naar Egypte reizen vanuit België tijdens en na corona: kleurcode rood

In België wordt er een ander kleurcodesysteem gehanteerd, waarbij de kleurcode ‘rood’ staat voor een ‘ontradingsadvies’ voor reizen naar Egypte, hierbij worden met name niet-gevaccineerden ontraden om als Belg vanuit België naar Egypte te reizen.

Reisadvies Egypte corona
Nederlands reisadvies voor Egypte (i.v.m. coronavirus)

Vliegen naar Egypte tijdens en na corona (vanuit Nederland en België)

“Is vliegen naar Egypte mogelijk tijdens corona?”, vragen velen zich af. Per 1 juli 2020 is het luchtruim boven Egypte weer geopend en is het mogelijk om vanuit Europa naar Egypte te vliegen.

Vliegen van Nederland naar Egypte tijdens en na corona

Vanuit Amsterdam is het voor reizigers weer mogelijk om op alle weekdagen met Egyptair van Amsterdam naar Caïro te vliegen. Ook kun je momenteel met Lufthansa, Aegean, Austrian Airlines, Air France en Turkish Airlines naar Caïro.

 

Vliegen van België naar Egypte tijdens en na corona

Sinds 19 april 2021 is het vliegVERBOD vanuit België naar Egypte gewijzigd in een negatief reisADVIES. Dit heeft ook voordelen voor de Nederlandse reiziger die – met name in de schoolvakanties – weer makkelijker/goedkoper vanaf Brussel en andere Belgische luchthavens naar Egypte kan vertrekken.

 

Vliegen van Duitsland naar Egypte tijdens en na corona

In Duitsland was het dragen van mondmaskers in de trein en het vliegtuig lang verplicht, maar sinds 1 oktober 2022 is het niet langer verplicht om een mondmasker te dragen als je van of naar Duitsland vliegt. Het verplicht dragen van een mondkapje in Duitse treinen is op 2 februari 2023 afgeschaft.

Egyptair vliegt een paar keer per week rechtstreeks van Düsseldorf naar Caïro. Naast de pakketreizen die inmiddels weer vanuit Nederland en België worden aangeboden, is het mogelijk om met een chartervlucht van Düsseldorf naar Hurghada te vliegen. Condor vliegt 3x per week en verder vliegt Eurowings, TUIfly Duitsland en Air Cairo.

Bovendien vliegt TUIfly België in de periode van september t/m april iedere donderdag rechtstreeks van Brussel naar Luxor. De terugvlucht van Luxor naar Brussel is met een korte tussenstop in Hurghada.

TUIfly Duitsland vliegt in de periode van november t/m april iedere donderdag rechtstreeks van Düsseldorf naar Luxor en terug.

kosten Egypte visum

3. Aankomst in Egypte tijdens corona

Geen COVID gerelateerde beperkingen meer om Egypte in te reizen

Sinds 17 juni 2022 is het voor het inreizen van Egypte niet meer nodig om een vaccinatiebewijs of negatief testresultaat van PCR of antigeen te laten zien. Tot die tijd werd bij boarding je papieren versie van je vaccinatiepas en de QR code gecheckt. Indien niet gevaccineerd moest je een negatief testresultaat voor PCR of antigeen overleggen.  

ADVIES: Indien je gevaccineerd bent, raden we je – ondanks dat het niet meer verplicht is – toch aan het vaccinatiebewijs op papier mee te nemen.  

Hieronder vind je meer informatie over wat je nodig hebt wanneer je landt in Egypte.

 

Landen in Egypte: gezondheidsverklaring niet langer noodzakelijk

Bij aankomst op alle luchthavens in Egypte moest je lange tijd een gezondheidsverklaring overleggen. Vandaag de dag is het niet langer noodzakelijk om deze “health observation card” in te vullen en te af te geven aan de douane autoriteiten op het vliegveld. Mocht het in de toekomst weer nodig zijn om een health observation card te overleggen, kun je deze hier downloaden. 

De verplichting om een geldige internationale ziektekostenverzekering te kunnen laten zien, die je verblijf in Egypte dekt, is inmiddels ook opgeheven.

4. Terugkeer naar huis na je Egyptereis

Nederland, België en Duitsland treffen vergelijkbare maatregelen voor terugkeer naar huis na een Egyptereis.

Terugreis naar Nederland

Vanaf 23 maart 2022 is er geen verplichting meer om een negatief antigeen of PCR testresultaat te overleggen om naar Nederland terug te keren. Je hoeft dus in Egypte geen test meer te doen.

Het is ook niet meer verplicht om passagiers van 13 jaar en ouder vóór het boarden te controleren op het bezit van een Negative Test Declaration, deze moest je voordien uitprinten, invullen en ondertekenen. Als je die niet bij je had, werd je niet op de vlucht toegelaten, dit is dus inmiddels afgeschaft.

 

Terugreis naar België 

Vanaf 23 mei 2022 is er geen verplichting meer om een negatief antigeen of PCR testresultaat te overleggen om naar België terug te keren. Je hoeft dus in Egypte geen test meer te doen. Ook de verplichting om 48 uur voor aankomst in België online een Public Health Passenger Locater Form in te vullen, is opgeheven. Zonder formulier kon je tot 23 mei 2022 op de vlucht vanaf Egypte geweigerd worden.

 

Terugreis naar Duitsland

Vanaf 1 juni 2022 is er geen verplichting meer om een negatief antigeen of PCR testresultaat te overleggen om naar Duitsland  terug te keren. Je hoeft dus in Egypte geen test meer te doen. 

5. Coronamaatregelen in Egypte

Vraag jij je af of het weer helemaal veilig is om in Egypte te reizen met en na het coronavirus? De overheid in Egypte heeft nog steeds maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Hieronder vind je de belangrijkste informatie over de corona maatregelen in Egypte. Deze maatregelen zijn vergelijkbaar met de maatregelen in Nederland. Hier vind je meer informatie over deze maatregelen, en over hoe Egyptenaren hiermee omgaan. Ook vind je informatie over reismogelijkheden in Egypte (excursies etc.) en bijvoorbeeld de maatregelen in restaurants en winkels.

 

Reismogelijkheden binnen Egypte tijdens en na corona

Eenmaal in Egypte zijn er geen testverplichtingen voor het bezoeken van bezienswaardigheden zoals musea, tempels en piramides en ook niet voor binnenlandse vluchten.

 

Corona regels in Egypte

Mondmaskers zijn alleen nog verplicht in sommige grote telefoonwinkels en internationale ketenrestaurants. Vrijwel alle hotels hebben mondmaskers voor gasten laten vervallen, het personeel draagt het soms nog wel. Op verzoek van onze gasten dragen onze gidsen en chauffeurs een mondmasker.

Corona maatregelen Egypte, mondkapje in de auto

Bezienswaardigheden en excursies in Egypte tijdens en na corona

Na een eerste fasering vanaf 1 juli 2020 en met verhoogde voorzorgsmaatregelen zijn alle toeristische locaties in Egypte sinds 1 september 2020 weer normaal geopend.

 

Maatregelen op toeristische plekken in Egypte

Het dragen van mondmaskers op toeristische plekken is nergens in Egypte meer verplicht. Wel kom je op sommige plekken nog handdesinfecterende houders tegen, bijvoorbeeld bij de ingang van een museum.  

Het aantal mensen dat tegelijkertijd toegang krijgt tot een bezienswaardigheid is inmiddels weer onbeperkt. Er zijn echter uitzonderingen in Egypte: Het wereldberoemde graf van Toetanchamon heeft bijvoorbeeld altijd al een beperkt aantal bezoekers per uur toegelaten, maar dit is omdat het een klein graf is en dus niet vanwege corona gerelateerde omstandigheden. Rondleidingen door een gids worden voor grotere groepen sinds corona met een koptelefoon op gedaan en ook nu is dat nog zo in het Egyptische museum.

 

Duiken in Egypte tijdens en na corona

Duiken is momenteel weer toegestaan in Egypte. Duikscholen moeten echter aan de internationale COVID-19 protocollen voldoen voordat ze weer mochten opstarten. Er worden dus goede maatregelen genomen om de gezondheidsrisico’s op het gebied van corona tijdens het duiken te beperken. De apparatuur wordt goed gedesinfecteerd, er mag maar een maximaal aantal passagiers mee op de boot en de apparatuur wordt niet gedeeld tijdens een trip.

 

Transport in Egypte tijdens en na corona

Alle openbare vervoersmiddelen in Egypte hebben inmiddels weer een volledige bezetting en het dragen van een mondkapje in het OV is niet meer verplicht. Ook in taxi’s zijn mondkapjes niet meer verplicht. Bij het bestellen van Uber wordt de vraag nog steeds in de App gesteld, maar feitelijk draagt vrijwel niemand het als passagier, de chauffeur soms nog wel. Openbare voertuigen worden minimaal één keer per dag grondig gereinigd. Dit geldt voor het OV; de voertuigen waar je tijdens een reis via Kingfisher Tours in reist, worden vaker gereinigd (hierover later in het artikel meer).

 

Coronamaatregelen in hotels

Ook in de hotels in Egypte worden nog steeds coronamaatregelen getroffen. Alle hotels die open zijn voldoen aan de internationale COVID-19 gezondheids- en veiligheidsprotocollen. De volgende regels worden gehanteerd. 

Algemene regels in hotels

 • De bezetting in hotels is weer 100%.
 • In één hotelkamer mogen maximaal twee volwassenen slapen, met maximaal 2 kinderen tot 12 jaar. 
 • Hotelpersoneel moet een bijgewerkte opleiding met betrekking tot de preventie van verspreiding van infectie (POSI) volgen.
 • Op diverse plekken in de hotels vind je desinfectiemiddelen die je kunt gebruiken.
 • Op de websites en de publicatieborden van hotels worden de maatregelen regelmatig bijgewerkt om gasten te informeren.
 • Ieder hotel is verplicht om ervoor te zorgen dat er ten alle tijden een arts in het hotel aanwezig is, zodat er snel en adequaat op een mogelijke besmetting kan worden gereageerd. 
 • De hotels worden goed geventileerd.
 • In ieder hotel wordt een ruimte of een gang vrij gehouden waar de gasten die in quarantaine moeten (tijdelijk) kunnen verblijven. 

Bij de binnenkomst en bij de receptie

 • Voordat de bagage het hotel in mag, wordt deze soms met een desinfecterende spray ontsmet.
 • Bij binnenkomst in het hotel én in de restaurants wordt soms de temperatuur gemeten.
 • Het inchecken gebeurt elektronisch of met een wegwerppen.
 • Flowmanagement is verplicht bij de receptie en de liften.
 • Contactloos in- en uit kunnen checken is een verplichte service die hotels moeten verlenen.

Eten in het hotel

 • Hotels bieden vaak weer een buffet aan. Je kunt ook altijd a la carte eten en de tafels staan minimaal 2 meter van elkaar vandaan.
 • Een grote familie mag aan een speciale familietafel zitten met maximaal 6 stoelen.

Openbare ruimtes in hotels

 • In de overdekte openbare ruimtes is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht voor gasten, hotelmedewerkers dragen ze ook steeds minder.
 • De 1,5 meter afstand van elkaar in openbare ruimtes is opgeheven. 
 • Openbare ruimtes worden regelmatig schoongemaakt. De schoonmaakmaatregelen voldoen aan internationale COVID-19 eisen en leggen vooral de nadruk op “high touch”-gebieden. Er moeten schriftelijke takenlijsten of checklists voor schoonmaak worden bijgehouden, of een ondertekend logboek van voltooid werk.

Maatregelen in de horeca tijdens en na corona

Op alle plekken in Egypte waar eten wordt bereid of verkocht, worden maatregelen getroffen. Dit geldt ook voor horecagelegenheden in hotels en andere accommodaties. 

 • Personeel wordt getraind om veilig en hygiënisch (corona-proof) te werken.
 • Ruimtes die betrokken zijn bij het bereiden, serveren en bezorgen van maaltijden worden extra gereinigd.
 • Restaurantbuffets zijn soms nog steeds vervangen door kelnerservice.

Zwembaden en stranden bij hotels tijdens en na corona

Ook bij zwembaden en op stranden bij hotels in Egypte worden coronamaatregelen getroffen. 

 • Tafels, ligbedden, stoelen en andere gebruiksvoorwerpen worden na iedere gast schoongemaakt.
 • De ligbedden staan minimaal twee meter bij elkaar vandaan.

Openingstijden tijdens en na corona

Horecagelegenheden, winkels en apotheken hebben weer de gebruikelijke openingstijden, er is in Egypte geen avondklok.

6. Veilig naar Egypte met Kingfisher Tours

Sinds september/oktober 2021 zijn we weer vol aan de slag en onze gasten op rondreis hebben het fijn en voelen zich veilig. Het blijft een hele persoonlijke beslissing of je wel of niet naar Egypte wilt reizen. Als Kingfisher Tours laten we onze gasten zelf beslissen of ze willen reizen en we geven vooraf uitgebreide informatie over wat reizigers kunnen verwachten als ze eenmaal hier zijn. 

We ontvangen inmiddels meer aanvragen als pre corona en ook de boekingen zijn toegenomen ten opzichte van voor corona. Daar zijn we erg blij en dankbaar voor. Wil jij ook op reis naar Egypte? Stuur dan je aanvraag via onze individuele rondreizen, groepsreizen en excursiepagina’s.

Wij doen er alles aan om het reizen naar Egypte zo veilig en relaxt mogelijk te houden. Hier lees je hoe wij dit doen.

 

Wij hebben direct contact met lokale autoriteiten

Kingfisher Tours heeft rechtstreeks contact met de lokale Egyptische autoriteiten aangezien wij zelf ook in Egypte wonen. Ons team is aanwezig in Caïro, Luxor, Aswan en aan de Rode Zee – ook op de luchthavens – en zodra er wijzigingen zijn in het huidige veiligheids- of coronabeleid horen we dat direct.

 

Coronatraining voor Team Kingfisher Tours

In samenwerking met Travelife ontwikkelden wij een interne coronatraining voor het hele team van Kingfisher Tours. Dankzij deze training leerden onze gidsen, tourleaders, chauffeurs, meet & assist medewerkers en kantoorcollega’s alle coronamaatregelen die er destijds waren in het land, en voerden ze deze consequent uit. Mochten er zich – ook nu nog – corona-gevoelige situaties voordoen tijdens de reis, reageren onze medewerkers pro-actief en weten ze snel en adequaat concrete oplossingen aan te dragen.

 

24/7 contact met Nederlandstalige medewerker van Kingfisher Tours

Al onze reizigers krijgen tijdens een rondreis een gratis simkaart aangeboden, waarmee zij 24/7 contact kunnen opnemen met Miriam of een Nederlandstalige collega. Omdat wij al ruim 20 jaar in Egypte wonen, begrijpen wij goed waar een reiziger zich zorgen over kan maken. Het is voor ons een topprioriteit om ervoor te zorgen dat de reiziger zoveel mogelijk geniet tijdens de reis.

 

Veilig reizen: maatregelen die onze gidsen nemen tijdens corona

Vanuit het management van Kingfisher Tours zorgen wij ervoor dat zodra er coronamaatregelen zijn, onze gidsen volledig op de hoogte zijn en deze maatregelen ook streng naleven. Zoals eerder benoemd, hebben al onze medewerkers een coronatraining voltooid.

Wij hanteren daarbij de volgende protocollen:

 • Alle gidsen zijn op de hoogte van de laatste richtlijnen vanuit de overheid.
 • Voor een rondreis/excursie begint worden de gidsen gescreend op basis van dezelfde criteria als de gasten. Dit betekent dat de gids altijd klachtenvrij zal zijn. Bij symptomen die mogelijk gerelateerd zijn aan corona, zal er voor een vervangende gids worden gezorgd. 
 • Alle rondreizen, excursies, activiteiten en bezoeken vinden plaats volgens de coronamaatregelen in Egypte.
 • Wij zorgen ervoor dat een groep reizigers die met ons op rondreis of excursie is, voldoende afstand kan nemen van andere gasten. 
 • Wanneer de afstand niet gewaarborgd kan worden in een restaurant of wanneer onze gasten dit wensen, wordt overwogen om met verpakte maaltijden te werken.
 • Tijdens een groepsreis wordt het kiezen van de optionele groepsmaaltijden aangemoedigd. De gids maakt een reservering bij een geschikt restaurant en brengt de groep hier naartoe. 
 • Onze gidsen hebben voldoende beschermingsmiddelen bij zich; extra medische mondmaskers, extra wegwerphandschoenen, extra handdesinfectiemiddel, een thermometer en schoonmaakmiddelen.
 • Onze gidsen zijn getraind in het herkennen van de symptomen van corona en weet waar er langs de reisroute coronatests kunnen worden uitgevoerd.
 • Voertuigen worden ten minste 1 keer per dag grondig gereinigd. 
 • Een voertuig wordt tussendoor niet gebruikt door andere gasten en jullie zijn de enige gasten die het voertuig die dag gebruiken.
 • Alle voertuigen zijn uitgerust met ontsmettingsmiddel en indien gewenst mondkapjes voor de gidsen, chauffeurs en de gasten. 
 • Alle voertuigen zijn uitgerust met afvalbakken met een deksel en een plastic zak. Deze worden regelmatig en veilig geleegd. 

7. Boeken en annuleren van je reis bij Kingfisher Tours tijdens en na corona

Op dit moment hebben wij onze reguliere algemene voorwaarden weer in werking gesteld. Mochten er de komende tijd ontwikkelingen zijn die meer flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden vragen dan is het mogelijk dat wij opnieuw bij boeking van een reis – net als we tot 1 juni 2022 hebben gedaan – de volgende zeer gunstige boekings- en annuleringsvoorwaarden invoeren:

In afwijking van artikel 6 van onze algemene voorwaarden kun je tot 4 weken voorafgaand aan de reis kosteloos annuleren (normaliter is dat 8 weken).  

 • Bij een positieve PCR test van 1 van de boekers betalen we jullie – dus zelfs op de dag van vertrek – 85% van de reissom terug. 
 • Bij een inreisverbod (voor Nederlanders en/of Belgen), dat de Egyptische autoriteiten opleggen is dit ons risico – ook tot op de dag van vertrek –  en krijgen jullie het volledige reisbedrag terug.
 • Bij een uitreisverbod vanuit België/Nederland op de dag van vertrek ligt het risico bij de reiziger en wordt 85% van de reissom terugbetaald.

Afwijkende boekings- en annuleringsvoorwaarden kunnen worden gesteld bij rondreizen met Nijlcruises en Dahabiya zeilreizen. Deze afwijkende voorwaarden worden uitdrukkelijk in het reisvoorstel en de boekingsbevestiging vermeld.

Elke los geboekte excursie – dus niet tijdens een rondreis – kun je tot 7 dagen voordien kosteloos annuleren, waarbij de aanbetaling van 50% direct op je rekening wordt terug gestort.

Momenteel hanteren wij weer onze reguliere algemene voorwaarden.

 

Het boeken en annuleren van vluchten naar Egypte tijdens corona

Sommige reizigers vragen zich af of het wel slim is om tijdens een eventuele toekomstige coronacrisis een vlucht naar Egypte te boeken. Want wat als de vlucht wordt geannuleerd? Wij hebben inmiddels de ervaring dat het omboeken van vliegtickets de afgelopen jaren veel beter is verlopen voor mensen die rechtstreeks bij een vliegmaatschappij hadden geboekt, dan wanneer je dit via een (indirecte) boekingssites voor vliegtickets doet. 

Het is dus wel mogelijk nu al je vlucht te boeken naar Egypte en te beginnen met genieten van de komende reis. Wanneer een vlucht geannuleerd wordt door de luchtmaatschappij, krijgt de boeker het volledige bedrag terug. Houd er rekening mee dat de terugbetaling even kan duren.

Wil je zelf een vlucht annuleren? Bij de meeste vliegtuigmaatschappijen krijg je in dit geval de mogelijkheid om hetzelfde traject binnen een jaar te vliegen.

Sfinx met sterrenhemel op de achtergrond

Annuleringsverzekering en ziekteverzekering tijdens corona

Veel reizigers vragen zich af of de annuleringsverzekering de kosten dekt, wanneer je je geboekte reis wilt annuleren, omdat er nog opnieuw corona zou zijn in Egypte. Het antwoord op deze vraag is helaas ‘nee’. De meeste annuleringsverzekeringen sluiten dit uit.

Voor het geval je zelf corona krijgt, kun je wel een annuleringsverzekering met COVID-dekking afsluiten. Controleer hiervoor de polisvoorwaarden bij je verzekering. Denk hierbij aan verzekering bij een oranje reisadvies, repatriëring, een positieve test voor vertrek of verlengd verblijf.

Je basis ziektekostenverzekering vergoedt spoedeisende hulp in het buitenland tot het maximale tarief dat in Nederland geldt. Als je andere kosten vergoed wil krijgen, heb je een aanvullende zorgverzekering of een reisverzekering met dekking ‘geneeskundige kosten’ nodig. Indien je deze verzekering niet hebt, betaal je het bedrag dat hoger is dan de vergoeding vanuit je basisverzekering zelf.

In eerste instantie moet je alle kosten van een ziekenhuisverzorging – ook bij corona en ook in Egypte – altijd eerst zelf bij de administratie van het ziekenhuis afrekenen.

Meer vragen en antwoorden over het coronavirus en je reis-/annuleringsverzekering vind je op de website van Independer.

8. Corona in Egypte: update en cijfers 

Egypte heeft inmiddels ruim 100 miljoen inwoners.

 

Corona besmettingen en coronadoden Egypte

Hier vind je de huidige cijfers voor de besmettingen en het aantal mensen dat aan het coronavirus in Egypte zijn overleden. Sinds april 2022 zijn er geen nieuwe corona besmettingen meer gemeld.

 

Coronavirus in Egypte; tot slot

Als Kingfisher Tours beloven we je – als altijd – voor en tijdens een rondreis door Egypte zo goed mogelijk te informeren en 24/7 te assisteren.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook eens rondkijken op onze praktische pagina – met onder andere ons blog over het kopen van een visum voor Egypte – voor meer praktische informatie over reizen door Egypte. 

Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor jouw reis naar Egypte? Download dan ons e-book met 30 insider reistips voor Egypte.

 

Bronnen

https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/reisadvies-egypte

https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/egypte