vanuit Hurghada

Met de insider kennis & lokale contacten van Kingfisher Tours

vanuit Hurghada

Al ruim 15 jaar zijn wij expert in excursies vanuit Hurghada. We wonen zelf sinds 2001 in Egypte, waardoor we veel lokale contacten hebben. Profiteer van het beste van 2 werelden: insider kennis én Nederlandse betrouwbaarheid & kwaliteit.

Hoe denken andere klanten over Kingfisher Tours

Kingfishertours is opgericht door Miriam Kok (Nederlands) en Bakr Mahmoud (Egypt)

Het oorspronkelijke idee was een cruise met strandvakantie, maar het zijn uiteindelijk 2 weken strandvakantie in Hurghada geworden, die we vervolgens aangevuld hebben met twee schitterende 'city-trips' van Kingfisher Tours.

Tijdens de reis zelf waren de excursies allebei zeer verzorgd met een Nederlandstalige gids. Dit was voor ons vooral heel .. [Lees verder]

Wendy Broos
Datum review: december, 2021
Type reisgezelschap: Familie

Dagtrip Hurghada naar Caïro

Alles was perfect geregeld.Het contact vooraf met Miriam was super leuk.Abdel is een hele leuke enthousiaste gids die heel veel .. [Lees verder]

Alexandra T
Datum review: augustus, 2021
Type reisgezelschap: Familie

Onvergetelijke ervaring

Alles perfect geregeld door Kingfisher. 5 min voor de afhaaltijd stond de chauffeur ter plaatse en bracht ons naar de .. [Lees verder]

Wim V
Datum review: november, 2019
Type reisgezelschap: Vrienden

Wij zijn Kingfisher Tours

Kingfisher Tours is opgericht door Miriam Kok (Nederlandse) en Bakr Mahmoud (Egyptisch). Wij organiseren al ruim 20 jaar rondreizen en excursies op maat voor mensen die het échte Egypte willen leren kennen. Kleinschalig, persoonlijk, authentiek en reizen ‘like a local’ beschrijven ons het beste. Ervaar de combinatie van lokale kennis & contacten en Nederlandse betrouwbaarheid.

Verantwoord toerisme is de leidraad in alles wat we doen. Wij vinden het belangrijk dat de Egyptenaar zelf profiteert van het toerisme. Daarom verdient iedereen in ons team een eerlijk salaris en bieden wij verschillende trainingen. Ook dragen we bij aan het behalen van de Sustainable Development Goals en steunen wij verschillende maatschappelijke projecten.

Culturele excursies met eigen gezelschap en privégids

Als je een culturele excursie boekt bij Kingfisher Tours, reis je altijd met je eigen reisgezelschap, een privégids en chauffeur. Daardoor geniet je van extra comfort en bepaal je waar mogelijk je eigen reistempo

Onze gidsen vertellen geen standaard verhaal, maar delen diepgaande kennis. Daarnaast vertellen ze met plezier alles over het lokale leven en is er ruimte voor vragen, waardoor je kennis opdoet en echt een band opbouwt. Ook delen zij bijzondere (en smaakvolle) insider tips, zoals lokale restaurants met heerlijke Egyptische gerechten. 

Punctualiteit en integriteit zijn belangrijk voor ons en deze waarden zie je terug in al onze teamleden. Gidsen shoppen bijvoorbeeld niet met onze gasten, tenzij je hier specifiek om vraagt. 

Al 20 jaar maken wij deze reisbeloftes waar

Jouw Egypte expert ter plaatse

Met onze insider kennis leer je het échte Egypte kennen en heb je authentieke ontmoetingen.

100% op maat en flexibel

Niets is standaard, flexibel boeken ter plaatse, veel vrijheid, zelfs tijdens groepsreizen.

Kleinschalig & authentiek reizen

Kleine groepen bij groepsreis (max.15) en kleinschalige bijzondere overnachtingen.

Professionele Nederlandse kwaliteit

Nederlandse betrouwbaarheid, een hecht lokaal gidsenteam en 100% tevredenheidsgarantie

Altijd 24/7 persoonlijk contact

Gratis Egyptische SIM-kaart met tegoed, zodat je ons 24/7 kunt bereiken (in het Nederlands)

Reis met een positieve impact

Je boekt bij een lokale reisorganisatie, dus het geld komt terecht bij de Egyptenaren