Excursies Cairo met privégids (Nederlandstalig mogelijk) | Kingfisher Tours

Excursies Caïro
Piramides en cultuur in de grootste stad van Afrika

Caïro is de grootste stad van Afrika en is de stad van de piramides, maar ook van oudheidkundige museums, schitterende moskeeën en oriëntaalse soukhs en markten. De stad is qua oppervlakte net groot als de provincie Utrecht en heeft miljoenen inwoners. Bij Kingfisher Tours nemen we je graag mee op ontdekkingsreis door deze levendige metropool. 

Onderstaande Caïro excursies kun je boeken zoals ze staan beschreven, maar je kunt ze ook op maat laten aanpassen naar je eigen voorkeuren.​

tripadvisor logo 2019 voor Kingfisher Tours Egypte

Excursies Caïro

Woestijnexcursie vanuit Caïro in een jeep, met overnachting in El Fayoum oase | 1,5 dag
Deze excursie is verrassend en totaal anders dan een standaard jeepsafari. Beleef een uniek ‘off the beaten track’ woestijnavontuur in een jeep, tijdens deze bijzondere woestijnexcursie vanuit Caïro. Slaap onder de sterrenhemel, ontdek prachtige groene plekken en azuurblauwe meren en spot flamingo’s en prehistorische walvissen.
Dagexcursie hoogtepunten van Caïro | 7 uur
Bezoek het beste van Caïro in 1 dag: de wereldberoemde piramides van Gizeh, het Egyptisch museum en een stadswandeling door de Islamitische wijk met lokale privégids.
Dagexcursie Caïro piramides | 7 uur
Vandaag ga je op ontdekkingstocht met een lokale archeoloog/Egyptoloog. Je bezoekt de piramides van Gizeh én veel minder bekende piramides midden in de verlaten woestijn.
Familie excursie Caïro | 5 uur
De perfecte familie excursie Cairo voor gezinnen met jonge kinderen. Een halve dag met piramides, kindermuseum, Nederlandstalige gids en privéchauffeur.
Culturele stadstour Caïro | 7 uur
Ontdek de leukste achterafstraatjes van de Islamitische wijk en bezoek het Egyptisch museum en de citadel. En natuurlijk: shoppen op de grootste bazaar van Afrika!
Dagexcursie koptische wijk Caïro | 7 uur
Een culturele tour langs de Hangende Kerk, het koptisch museum, de Ibn Tulun moskee en het interieurmuseum van Gayer Anderson. Zie hoe Islam en Christendom samenkomen in Caïro.
Sound and Light show bij de piramides van Gizeh | 2 uur
Laat je op de muziek meevoeren naar het oude Egypte van duizenden jaren geleden. Een indrukwekkende Sound and Light Show bij de piramides van Gizeh.
Traditionele Soefi dansshow Caïro | avondexcursie
Wervelende muziek- en dansshow door het nationale Egyptische folk gezelschap Al Tannoura. Geniet tussen de locals van een culturele avond uit in het oude paleis van sultan Al-Ghouri.