Werken bij Kingfisher Tours

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij een kleinschalige reisorganisatie in Egypte

Werken bij een kleinschalige reisorganisatie, middenin het toeristische hart van Egypte. Want daar zitten wij. Om ons heen vind je Egyptische oudheden, zoals het grootste tempelcomplex ter wereld – Karnak tempel – en de beroemde Vallei der Koningen, waar het graf van Toetanchamon zich bevindt. Een unieke werklocatie kun je het dus zeker noemen.

Wij geloven in toerisme dat goed is voor de lokale bevolking. Eerlijk toerisme. Het geld daar terug laten komen waar het hoort. Daarom organiseren wij rondreizen en excursies die net even anders zijn dan de standaard reisorganisaties aanbieden. Contact met de lokale bevolking en het ontdekken van de onbekendere plekken in Egypte maken jouw Egypte ervaring uniek en net dat beetje extra leuk om te delen met de wereld.

Ook jij ontdekt onbekende plekken in Egypte en leert van de Egyptenaren en zij van jou

Stage communicatie en branding: merk, pr en influencer

Ben jij de marketingstudent die zelfstandig werkt, uitdagingen aandurft en wil jij je ontwikkelen op het gebied van branding, PR en influencermarketing? Dan is een communicatiestage bij Kingfisher Tours zeker wat voor jou!

Buitenland stage, locatie: Luxor, Egypte
Periode: ​ januari/februari – juni 2020
Contracturen: 40

Stage communicatie en branding

Stage Sales, Operations & Product development

Functie omschrijving HBO stagiair Sales, Operations & Product Development

Locatie: Luxor, Egypte
Periode: september 2019 – januari 2020 en februari 2020 – juni 2020 (minimaal 4 maanden, langer kan) Werkdagen: zondag tot en met donderdag, waarvan 1 werkdag voor stageopdracht.
Werktijden: 9.00 tot 17.00

Stage Sales, Operations & Product development