Vaccinaties Egypte | Kingfisher Tours

Vaccinaties Egypte

Let op: Vanwege het coronavirus in Egypte gelden er momenteel andere veiligheidsadviezen en -maatregelen in heel het land. Hier lees je de laatste updates over het coronavirus in Egypte en op de pagina waar je je nu bevindt, vind je informatie over de situatie vóór de uitbraak van corona. De informatie op onze website m.b.t. het coronavirus wordt dagelijks geupdate. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Voor een reis naar Egypte zijn vaccinaties niet verplicht, maar sommige vaccinaties worden voor Egypte wel aanbevolen, zoals tegen DTP en Hepatitis A.

Bij een verblijf van langer dan drie maanden worden voor Egypte aanvullende inentingen aangeraden tegen buiktyfus, hepatitis B, rabiës en tuberculose.

Vaccinatie tegen gele koorts is voor Egypte alleen verplicht als je in de zeven dagen voordat je Egypte binnenkomt in een gele koorts land bent geweest.

Lekker makkelijk: vaccinaties aan huis

Kingfisher Tours werkt samen met thuisvaccinatie.nl: een landelijk werkend vaccinatiecentrum dat inentingen aan huis verzorgt. Je maakt een afspraak wanneer het jou uitkomt, zelfs ’s avonds of in het weekend, zonder hier extra kosten voor te betalen. Dus geen wacht- en reistijd meer!

Thuisvaccinatie.nl werkt alleen met BIG-geregistreerde artsen die vakkundig vaccinaties zetten en advies geven.

Vergoedingen voor Egypte vaccinaties aan huis

De tarieven voor vaccinaties aan huis liggen op hetzelfde niveau als de tarieven van de GGD of huisartsen. Ook worden de vaccinaties meestal (deels) vergoed door de zorgverzekeraars.

Voor meer informatie kun je het vergoedingenoverzicht van thuisvaccinatie.nl bekijken.

Maak hier een afspraak met Thuisvaccinatie.nl voor jouw Egypte vaccinaties aan huis.

Gezondheidstips voor tijdens je reis

Om tijdens je reis gezond te blijven zijn er een aantal praktische dingen waar je zelf op kunt letten:

Lees hier hoe je kunt voorkomen dat je ziek wordt tijdens je Egypte rondreis.