Familiereizen Egypte

Familiereizen

Reizen organiseren voor families doen we ’t allerliefste. Wij hebben met onze eigen kinderen heel Egypte doorkruist en weten hoe je balans en uitdaging brengt in een reis met kinderen. Ook jullie familiereis Egypte maken we top en op maat.

Hoe denken andere klanten over Kingfisher Tours

Kingfishertours is opgericht door Miriam Kok (Nederlands) en Bakr Mahmoud (Egypt)

Onvergetelijke gezinsreis

Echt heel fijn om met eigen busje met chauffeur op pad te gaan. Zo konden we ons eigen ritme volgen .. [Lees verder]

C. Knoop
Datum review: februari, 2020
Type reisgezelschap: samen met gezin

Individuele rondreis: 10 dagen genoten van Egypte

We vonden de Nederlandstalige gidsen erg fijn. Ze wisten veel te vertellen en zo hoefden we niet alles te vertalen .. [Lees verder]

van Wijngaarden
Datum review: december, 2019
Type reisgezelschap: Gezin met jonge kinderen

Schitterende reis!

De gidsen zijn erg ervaren en vriendelijk en goed op de hoogte van de geschiedenis van Egypte. En als je .. [Lees verder]

Ben E.
Datum review: februari, 2020
Type reisgezelschap: partner en vrienden

Familiereizen op basis van 'insider' informatie

Egypte: het land van farao’s en piramides, van eeuwige zon, van rijden op kamelen en van een azuurblauwe zee met kleurrijke vissen. Laat je kinderen kennismaken met een totaal andere cultuur én met de vriendelijkheid van de Egyptenaren.

Wij, Miriam en Bakr, wonen met onze 2 Egyptisch/Nederlandse kinderen (J/M 2003) al meer dan 17 jaar in Egypte. Als gezin hebben we veel gereisd en ook in onze woonplaats Luxor weten we precies wat het allerleukst is om te doen met kinderen. In onze familiereizen verzamelen wij al jaren de persoonlijke favorieten van ons eigen gezin en we hopen dan ook dat we jullie kunnen trakteren op de perfecte Egypte reis voor het hele gezin!

Kindvriendelijke Egypte excursies

Onze populairste familiereis (de individuele familiereis van 9 dagen) vind je hieronder, maar uiteraard kun je ook zelf je eigen familiereis samenstellen op basis van onze familievriendelijke Egypte excursies. Dit zijn allemaal excursies die wij persoonlijk hebben samengesteld op basis van onze eigen ervaringen en ‘insider’ informatie; originele dingen om met kinderen te doen in Egypte, die je bij organisaties uit Nederland niet zult vinden:

Persoonlijke ontmoetingen in Luxor

Wij vinden het ook altijd leuk om in onze woonplaats Luxor af te spreken met Nederlandse gezinnen die via Kingfisher Tours op reis zijn. Samen met ons kom je dan bijvoorbeeld eens bij een leuke theetuin of een restaurant met speeltuin waar je anders niet zo snel terecht zou komen. Daarnaast spreken Omar en Layla vloeiend Arabisch, Engels en Nederlands en zij vinden het leuk om te vertellen over hun leven in Egypte. Voor Nederlandse kinderen is het altijd een bijzondere ervaring om eens te spelen met Egyptische kinderen en uit eerste hand te horen hoe het tienerleven in Egypte eruit ziet.

Groepsreis voor gezinnen in meivakantie

Bij Kingfisher Tours kun je ook samen met andere families op een ​avontuurlijke groepsreis voor gezinnen​. Ook in deze reis vind je alle ingrediënten zoals in onze individuele familierondreis. De extra toevoeging is dat je deze avonturen samen met andere ouders en kinderen beleeft onder begeleiding van een Nederlandse reisbegeleider​ die het land door en door kent.

Laat je lekker inspireren door de voorbeeld familiereis hierboven en neem vooral contact met ons op om de reis voor jouw gezin helemaal op maat te laten maken. Veel reisplezier en wie weet tot ziens in Luxor!​

Al 20 jaar maken wij deze reisbeloftes waar

Jouw Egypte expert ter plaatse

Met onze insider kennis leer je het échte Egypte kennen en heb je authentieke ontmoetingen.

100% op maat en flexibel

Niets is standaard, flexibel boeken ter plaatse, veel vrijheid, zelfs tijdens groepsreizen.

Kleinschalig & authentiek reizen

Kleine groepen bij groepsreis (max.15) en kleinschalige bijzondere overnachtingen.

Professionele Nederlandse kwaliteit

Nederlandse betrouwbaarheid, een hecht lokaal gidsenteam en 100% tevredenheidsgarantie

Altijd 24/7 persoonlijk contact

Gratis Egyptische SIM-kaart met tegoed, zodat je ons 24/7 kunt bereiken (in het Nederlands)

Reis met een positieve impact

Je boekt bij een lokale reisorganisatie, dus het geld komt terecht bij de Egyptenaren

Hoe maken onze ervaren privégidsen jouw familiereis door Egypte onvergetelijk?

Onze familiereizen door Egypte met kinderen beloven een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, mede dankzij onze ervaren privégidsen die een diepgaande kennis hebben van de lokale cultuur, geschiedenis en verborgen schatten. Deze deskundige gidsen begeleiden je gezin niet alleen naar de bekende bezienswaardigheden, maar nemen jullie ook mee naar minder bekende plekken, waardoor jullie een vollediger beeld krijgen van het land.

Verken Egypte met een ervaren Engelstalige of Nederlandstalige privégids

Al onze gidsen zijn opgeleid als archeoloog of Egyptoloog en spreken naast Arabisch ook vloeiend Engels of Nederlands. Tijdens jullie familiereis door Egypte delen ze boeiende inzichten en verhalen over de plaatsen die jullie bezoeken. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we excursies samengesteld die voor zowel jong als oud leuk en educatief zijn. Onze ervaren privégidsen kunnen je alles vertellen over het oude Egypte en het moderne dagelijks leven. Ze moedigen jullie aan om deel te nemen aan lokale activiteiten, contact te maken met de bevolking en te genieten van authentieke culinaire ervaringen uit de regio.

Professionele begeleiding, Egyptische humor en de beste insider tips

Of het nu gaat om het verkennen van bruisende lokale markten, het bewonderen van eeuwenoude monumenten of het vinden van de beste lokale restaurants, onze privégidsen verrijken jullie reis met hun diepgaande kennis, humor en kenmerkende Egyptische gastvrijheid. Dankzij hun professionele toewijding zorgen ze ervoor dat elke stap van jullie familiereis door Egypte met kinderen een onvergetelijke ervaring wordt.