Geniet van het prachtige Egypte

Bij Kingfisher Tours boek je individuele rondreizen Egypte: je reist niet in een groep met andere reizigers, maar gaat op pad met een lokale privégids en privéchauffeur. Onderstaand vind je voorbeelden van onze populairste Egypte rondreizen. Je kunt ze boeken zoals ze zijn of helemaal laten aanpassen naar je eigen wensen en budget.

Hoe denken andere klanten over Kingfisher Tours

Kingfishertours is opgericht door Miriam Kok (Nederlands) en Bakr Mahmoud (Egypt)

Echt een reis om nooit te vergeten. Miriam en haar team gaven ons echt het gevoel dat wij op dat moment de enige groep van Kingfisher Tours waren in Egypte.

Onvergetelijke reis in januari 2022. De eerste 9 dagen van 2022 hebben wij een onvergetelijke reis kunnen maken door Egypte. .. [Lees verder]

Roel van Norel
Datum review: januari, 2022
Type reisgezelschap: Familie

Individuele rondreis: 10 dagen genoten van Egypte

We vonden de Nederlandstalige gidsen erg fijn. Ze wisten veel te vertellen en zo hoefden we niet alles te vertalen .. [Lees verder]

van Wijngaarden
Datum review: december, 2019
Type reisgezelschap: Gezin met jonge kinderen

Magisch Egypte

We hebben alle toeristische plekken bezocht maar doordat we overal een eigen chauffeur en privé gids hadden voelen we .. [Lees verder]

Ank van L.
Datum review: december, 2019
Type reisgezelschap: Partner en vrienden

Wij zijn Kingfisher Tours

Kingfisher Tours is opgericht door Miriam Kok (Nederlandse) en Bakr Mahmoud (Egyptisch). Wij organiseren al ruim 20 jaar rondreizen en excursies op maat voor mensen die het échte Egypte willen leren kennen. Kleinschalig, persoonlijk, authentiek en reizen ‘like a local’ beschrijven ons het beste. Ervaar de combinatie van lokale kennis &  contacten en Nederlandse betrouwbaarheid.

Verantwoord toerisme is de leidraad in alles wat we doen. Wij vinden het belangrijk dat de Egyptenaar zelf profiteert van het toerisme. Daarom verdient iedereen in ons team een eerlijk salaris en bieden wij verschillende trainingen. Ook dragen we bij aan het behalen van de Sustainable Development Goals en steunen wij verschillende maatschappelijke projecten.

Individuele rondreizen op maat: ontdek het échte Egypte

Wij bieden individuele rondreizen op maat voor wie het échte Egypte wil leren kennen. Kies voor een avontuurlijke of culturele reis, luxe Nijlcruise, familie- of woestijnreis, aangevuld met je persoonlijke wensen.

Dankzij ons uitgebreide lokale netwerk bieden wij jou een unieke reiservaring, waarbij je kennis maakt met de gastvrije Egyptische cultuur. Bezoek verrassende, onbekende plekken én de hoogtepunten van Egypte. 

Onze gidsen zijn ervaren en hoog opgeleid en wij geloven dat niemand je het échte Egypte beter kan laten zien dan een local. Tijdens je rondreis verblijf je in kleinschalige, lokaal gerunde accommodaties. Daarnaast reis je met verantwoord vervoer, zoals een slaaptrein of zeilend over de Nijl.

Al 20 jaar maken wij deze reisbeloftes waar

Jouw Egypte expert ter plaatse

Met onze insider kennis leer je het échte Egypte kennen en heb je authentieke ontmoetingen.

100% op maat en flexibel

Niets is standaard, flexibel boeken ter plaatse, veel vrijheid, zelfs tijdens groepsreizen.

Kleinschalig & authentiek reizen

Kleine groepen bij groepsreis (max.15) en kleinschalige bijzondere overnachtingen.

Professionele Nederlandse kwaliteit

Nederlandse betrouwbaarheid, een hecht lokaal gidsenteam en 100% tevredenheidsgarantie

Altijd 24/7 persoonlijk contact

Gratis Egyptische SIM-kaart met tegoed, zodat je ons 24/7 kunt bereiken (in het Nederlands)

Reis met een positieve impact

Je boekt bij een lokale reisorganisatie, dus het geld komt terecht bij de Egyptenaren