Excursies vanuit Marsa Alam met Nederlandstalige gids | Kingfisher Tours

Excursies vanuit Marsa Alam

Ook vertrek vanuit Port Ghalib, El Quseir en andere badplaatsen

Marsa Alam is niet alleen een mooie strandbestemming, maar is ook ideaal gelegen voor een excursie naar Luxor, Aswan of Abu Simbel.  Je kunt de excursies boeken zoals ze hieronder staan beschreven, maar je kunt ze ook op maat laten aanpassen naar je eigen voorkeuren.​

Excursies vanuit Marsa Alam kun je ook boeken vanuit andere plaatsen aan de Rode Zee zoals Port Ghalib, El Quseir en andere badplaatsen.

Kingfisher Tours Tripadvisor 2018

Excursies vanuit Marsa Alam

2-daagse excursie naar Luxor vanuit Marsa Alam
De ideale excursie voor mensen die naast de toeristische highlights ook kennis willen maken met het dagelijks leven in Luxor. De ene dag zie je ‘Luxor like a local’, de andere dag bezoek je de toeristische highlights.
Dagexcursie naar Luxor vanuit Marsa Alam
Een dagje cultuur snuiven in Luxor. Ga op avontuur in de wereldberoemde graftombes van de farao’s in de Vallei der Koningen, bezoek de grootste tempel van Egypte én de tempel van de 1e vrouwelijke farao van Egypte.
3-daagse excursie Aswan en Abu Simbel vanuit Marsa Alam
Een indrukwekkende minivakantie naar het Afrikaanse gedeelte van Egypte. Maak kennis met de Nubische cultuur in Aswan, ontdek prachtige tempels uit de tijd van de farao's, zoals de tempels van Abu Simbel én verbijster je over het verhaal van het Nassermeer.