Avontuurlijke groepsreizen

Met de insider kennis & lokale contacten van Kingfisher Tours

Selecteer groepsreis

Avontuurlijke groepsreizen

Bij Kingfisher Tours vinden we onze avontuurlijke groepsreizen eigenlijk het allerleukste. Na ruim 20 jaar ontdekken we nog steeds gave nieuwe plekken in het mooie Egypte, die we graag met je delen tijdens jouw avontuurlijke groepsreis.

 • Groepsreis
 • Vertrekdatum
 • Duur
 • Beschikbaarheid
 • Deelnemers
 • Prijs p.p.
 • wo, 13 nov | 12 dagen
  ‘Off the beaten track’ | 12 dagen
 • wo, 13 nov
 • 12 dagen
 • Beschikbaar
 • family_icon
 • v.a. € 995,-

Hoe denken andere klanten over Kingfisher Tours

Kingfishertours is opgericht door Miriam Kok (Nederlands) en Bakr Mahmoud (Egypt)

Off the Beaten Track

Prachtige hoogtepunten van Egypte mogen zien met verrassings elementen zoals kamelenmarkt. Een reis vol belevenissen, begeleid door Nederlandstalige gids, zorgzaam .. [Lees verder]

Diana K
Datum review: november, 2019
Type reisgezelschap: alleenreizend in de groep

Kers op de taart is sterren kijken, in combinatie met een overnachting in de woestijn.

Als try-out was deze 9daagse tocht een echt topper, tot in de puntjes afgewerkt en verzorgd.
Reizen en avonturen met Kingfisher .. [Lees verder]

Hilde L
Datum review: november, 2021
Type reisgezelschap: Single vrouw

Fantastische reiservaring

Zeer persoonlijke, unieke, fantastische reiservaring via het off the beaten track! Dankjewel Miriam, Bakkr & Adbu (Nederlandstalige reisgids) voor de .. [Lees verder]

L. van den Berghe
Datum review: november, 2021
Type reisgezelschap: Duo - in groepsreis

Wij zijn Kingfisher Tours

Kingfisher Tours is opgericht door Miriam Kok (Nederlandse) en Bakr Mahmoud (Egyptisch). Wij organiseren al ruim 20 jaar rondreizen en excursies op maat voor mensen die het échte Egypte willen leren kennen. Kleinschalig, persoonlijk, authentiek en reizen ‘like a local’ beschrijven ons het beste. Ervaar de combinatie van lokale kennis & contacten en Nederlandse betrouwbaarheid.

Verantwoord toerisme is de leidraad in alles wat we doen. Wij vinden het belangrijk dat de Egyptenaar zelf profiteert van het toerisme. Daarom verdient iedereen in ons team een eerlijk salaris en bieden wij verschillende trainingen. Ook dragen we bij aan het behalen van de Sustainable Development Goals en steunen wij verschillende maatschappelijke projecten.

Flexibele groepsreizen: deel jouw Egypte-ervaring

Sinds 2018 organiseren wij onze individuele rondreizen ook als groepsreis. Zo ontdek je Egypte op een voordelige manier, met een groep Nederlandstalige medereizigers en gids. Sommige groepsreizen zijn gericht op jonge gezinnen, andere op koppels en alleenreizenden. 

Onze groepsreizen zijn verantwoord, dynamisch en flexibel. Je reist met verantwoord vervoer en verblijft vooral in kleinschalige, lokaal gerunde accommodaties. Het programma ligt deels vast, maar er is ruimte voor individuele wensen. Sommige gasten verlengen de groepsreis bijvoorbeeld met een strandvakantie of boeken extra excursies.

Een ervaring is leuker als je hem deelt! Gasten bouwen tijdens een groepsreis al snel een band op met elkaar en met de reisbegeleider.

Al 20 jaar maken wij deze reisbeloftes waar

Jouw Egypte expert ter plaatse

Met onze insider kennis leer je het échte Egypte kennen en heb je authentieke ontmoetingen.

100% op maat en flexibel

Niets is standaard, flexibel boeken ter plaatse, veel vrijheid, zelfs tijdens groepsreizen.

Kleinschalig & authentiek reizen

Kleine groepen bij groepsreis (max.15) en kleinschalige bijzondere overnachtingen

Professionele Nederlandse kwaliteit

Nederlandse betrouwbaarheid, een hecht lokaal gidsenteam en 100% tevredenheidsgarantie

Altijd 24/7 persoonlijk contact

Gratis Egyptische SIM-kaart met tegoed, zodat je ons 24/7 kunt bereiken (in het Nederlands)

Reis met een positieve impact

Je boekt bij een lokale reisorganisatie, dus het geld komt terecht bij de Egyptenaren

Hoe zorgen onze ervaren reisbegeleiders voor een onvergetelijke groepservaring in Egypte?

Met hun uitgebreide kennis van de lokale cultuur, geschiedenis en verborgen pareltjes, begeleiden onze ervaren reisbegeleiders je door zowel het bekende als onbekende Egypte. Al onze lokale reisbegeleiders spreken vloeiend Engels of Nederlands en zijn 24/7 beschikbaar tijdens de reis. Naast het feit dat ze uitstekend de weg wijzen, fungeren onze reisbegeleiders ook als gidsen (Egyptoloog of archeoloog) en kunnen ze je alles vertellen over de bezienswaardigheden in Egypte. Als mede-avonturiers moedigen ze de groep aan om deel te nemen aan lokale activiteiten, contact te maken met de bevolking en te genieten van authentieke smaken uit de regio. Of het nu gaat om het navigeren door drukke lokale markten of het delen van boeiende verhalen over oude monumenten, onze gidsen streven er voortdurend naar de groepservaring te verrijken met diepgaande kennis, humor en de kenmerkende Egyptische gastvrijheid. Professioneel en toegewijd, zorgen onze reisbegeleiders ervoor dat elke groep een diepere waardering ontwikkelt voor de prachtige diversiteit die Egypte te bieden heeft.