Feest!! Kingfisher Tours ontvangt TripAdvisor Certificaat van uitmuntendheid 2017

Voor ons als oprichters van Kingfisher Tours is er eigenlijk niets leukers dan wanneer we op TripAdvisor lezen dat 1 van onze gasten een onvergetelijke vakantie heeft beleefd. Maar stiekem is 1 ding nóg veel leuker: namelijk dat we in het afgelopen jaar zóveel positieve reisbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen, dat we dit jaar een speciale onderscheiding hebben gekregen: het TripAdvisor Certificaat van uitmuntendheid 2017! Uitgereikt door TripAdvisor, maar eigenlijk een prijs die rechtstreeks van jullie, onze gasten, komt!

Bedankt voor jullie support

Miriam Kok en Bakr Mahmoud (oprichters Kingfisher Tours): “Graag willen wij jullie, onze gasten, bij dezen persoonlijk bedanken voor jullie geweldige beoordelingen. Wij waarderen het enorm dat mensen de moeite nemen om hun vakantie-ervaringen te delen op TripAdvisor, want een erkenning als deze is voor een kleine organisatie als Kingfisher Tours enorm belangrijk. Vandaag ontvangen al onze eerdere gasten en trouwe nieuwsbriefvolgers dan ook een persoonlijke reischeque als bedankje”.

Wat is het certificaat van uitmuntendheid eigenlijk?

Het TripAdvisor certificaat van uitmuntendheid is een speciale erkenning die TripAdvisor toekent aan (toerisme)bedrijven die het afgelopen jaar consistent uitstekende reizigersbeoordelingen hebben ontvangen. “Met deze erkenning eren wij bedrijven die actief betrokken zijn bij hun klanten en feedback gebruiken om reizigers de perfecte reis te bieden […]” aldus Heather Leisman, Vice President of Industry Marketing van TripAdvisor.

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, de hoeveelheid en de recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 uit 5 hebben.

TripAdvisor logo certificaat van uitmuntendheidWe zijn bij Kingfisher Tours dan ook supertrots dat jullie zo tevreden zijn over onze reizen en excursies!

Trots op ons lokale team

Miriam: “Bakr en ik zijn vooral supertrots op ons lokale Egyptische team. Wij maken zelf dan misschien de reisprogramma’s, maar het zijn toch echt onze gidsen, chauffeurs en coördinatoren die de reis voor onze gasten écht bijzonder maken. Zij laten mensen het échte Egypte zien, zoals alleen ‘insiders’ dat kunnen: ze brengen onze gasten in contact met de lokale bevolking, nemen hen weg van de gebaande paden en vertellen ook nog eens over hun eigen dagelijks leven in Egypte. In de beoordelingen op TripAdvisor zien we dan ook heel vaak dat juist het persoonlijke contact met de gidsen de reis extra speciaal maakte”.

team kingfishertours

Als je nog niet eerder met ons op reis bent geweest kun je hier kennis maken met ons team. Al onze gidsen zijn Egyptoloog/archeoloog en zij hebben kwaliteit en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Sommigen van hen spreken naast Arabisch en Engels zelfs vloeiend Nederlands.

Bekijk hier de ervaringen van eerdere gasten

Ben je benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van onze eerdere gasten en wil je met eigen ogen lezen wat er in hun beoordelingen staat?  Neem dan een kijkje op TripAdvisor, of bekijk álle beoordelingen van de afgelopen jaren op onze eigen website.

Nogmaals bedankt voor jullie geweldige reviews en hopelijk zien we jullie snel (weer) in Egypte!

Met vriendelijke groet,

Over TripAdvisor

TripAdvisor is de grootste reiswebsite ter wereld* en helpt reizigers het meeste uit elke reis te halen. Met meer dan 500 miljoen beoordelingen en meningen over ’s werelds grootste keuze aan reisvermeldingen van meer dan 7 miljoen accommodaties, luchtvaartmaatschappijen, attracties en restaurants, biedt TripAdvisor reizigers de kennis van vele anderen om ze te helpen bij het kiezen van verblijven, vluchten, bezienswaardigheden en eetgelegenheden. TripAdvisor vergelijkt daarnaast de prijzen van meer dan 200 hotelboekwebsites, zodat reizigers de laagste prijs kunnen vinden voor het juiste hotel. Websites met het TripAdvisor-merk zijn beschikbaar in 49 markten en zijn het platform van de grootste reiscommunity ter wereld van 390 miljoen unieke bezoekers per maand** die allemaal het meeste uit elke reis willen halen.

Miriam Kok en Abu Bakr Mahmoud, eigenaren van Kingfisher Tours