Telefoon en internet

Telefoon en internet in Egypte

In heel Egypte is er een prima telefoonbereik en veel hotels hebben (gratis) Wifi. Op sommige plekken werkt deze Wifi een stuk beter dan op andere plekken, daarom wijzen we je graag op een alternatief…

Gratis Egyptische simkaart met tegoed

Wanneer je een reis boekt bij Kingfisher Tours dan krijg je van ons aan het begin van je reis een gratis Egyptische simkaart. Hierop staat wat beltegoed en 1,5 GB internet. Je kunt deze in je eigen (simlockvrije) telefoon plaatsen.

Op deze manier kun je ons altijd makkelijk bereiken. Je kunt zelfs tijdens de reis makkelijk overleggen over de laatste gegevens zoals de naam en het kenteken van een chauffeur, tijdstippen voor pick-up etc.

Bijna overal een 4G netwerk

Op de meeste plekken in Egypte is er een goed 4G netwerk. Mocht je een WhatsAppje willen sturen dan gaat dat dus prima. Sluit je je rondreis af met een strandverblijf aan de Rode Zee, of heb je vanaf de Rode Zee juist een dagexcursie of tweedaagse excursie naar Luxor geboekt? Houd er dan rekening mee dat je een groot deel van deze 4-uur durende autorit over een verharde weg door de woestijn geen bereik hebt.

Meer weten over telefoon en internet in Egypte? Neem gerust contact met ons op.

Dit vind je misschien ook interessant