Voordeel voor reizigers die rechtstreeks boeken | Kingfisher Tours

Voordeel voor reizigers die rechtstreeks boeken

Wij geven iedereen die een rondreis boekt via onze eigen website graag een leuk kadootje!

Rechtstreeks boeken = verantwoord reizen

Eén van de belangrijkste doelen die wij met Kingfisher Tours nastreven, is dat de Egyptische bevolking zoveel mogelijk direct profiteert van het toerisme naar hun eigen land. Boek jij je rondreis rechtstreeks bij Kingfisher Tours? Dan steun je direct onze lokale partners en daar bedanken we je graag voor!

Kies daarom jouw favoriete uitje uit onderstaande opties en laat ons in je reisaanvraag weten welke van deze activiteiten je GRATIS wilt ondernemen tijdens jouw Egypte reis.

Kies jouw kado

Balkende ezel bij ACE Animal Center

Bezoek 1 van onze lokale projecten

Boek je rondreis rechtstreeks bij Kingfisher Tours en je krijgt van ons een auto met privéchauffeur, voor een bezoek aan 1 van onze maatschappelijke projecten. Ga in Luxor bijvoorbeeld naar het ACE dierenziekenhuis, waar vrijwilligers en dierenartsen van over de hele wereld zorgen dat paarden en werkezels de juiste zorg krijgen. Je kunt ook een bezoek brengen aan een sociaal project: het Educate Me Community Center in Caïro.

Bakr felucca zonsondergang Luxor

Felucca zeiltocht in Luxor

Breng jij tijdens je rondreis een bezoek aan Luxor? Zeil dan gratis mee op onze eigen Kingfisher boot: een traditionele Egyptische felucca zeilboot. Met Bakr aan het stuur (de mede-oprichter van Kingfisher Tours) leer je de minder toeristische kant van Luxor kennen. Bakr komt uit een traditionele Egyptische 'botenfamilie' en vertelt je graag over het leven op het water rond Luxor.

Bekijk voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel op maat aan