Groepsreis aanvraag

Jouw groepsreis

* verplicht veldJouw groepsreis


Bij Kingfisher Tours zijn de meeste culturele excursies al inbegrepen in de groepsreis.
Als je nu al weet dat je aanvullende excursies wilt boeken, kun je hieronder een keuze aangeven.
Als je nu nog niet zeker weet wat je wel/niet wilt bijboeken, kan dit ook tijdens de reis en ontvang je achteraf een factuur voor de bijgeboekte excursies.

Optionele excursies
Heb je een leuke optionele excursie gezien voor jouw gekozen rondreis? Laat het ons hier weten, dan nemen we die mee in het reisvoorstel. Je vindt deze in de tab Excursies van jouw gekozen rondreis.Persoonsgegevens

* verplicht veld

E-mailadres wordt niet doorverkocht of gedeeld met derden, tenzij daar toestemming voor is gegeven.
We gebruiken je telefoonnummer alleen voor eventuele vragen ten aanzien van je aanvraag. Wanneer wij contact met je opnemen via de telefoon zijn hier geen buitenlandkosten aan verbonden voor de ontvangende kant.
Bevestiging

Controleer je ingevoerde gegevens. Als er iets niet klopt ga dan terug met de "naar vorige stap" link onderaan de pagina.


Groepsreis dataPersoonsgegevensExtra informatie


Ik ga akkoord met de privacy verklaring van Kingfisher Tours

Na verzending van deze aanvraag ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging per E-mail.

Dit formulier is een vrijblijvende aanvraag en binnen 2 dagen sturen we een eerste reisvoorstel of nemen we contact met je op.


Bedankt voor je aanvraag!


Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je met ons op Egypte groepsreis wilt! Binnen 2 dagen sturen we een eerste reisvoorstel of nemen we contact met je op.

Check eventueel ook even je SPAM box als het lang lijkt te duren, want soms komt onze E-mail daar per ongeluk in terecht. Je kunt ons E-mailadres daarna veilig toevoegen aan je adresboek, zodat hij de volgende keer wel gelijk in je inbox terecht komt.

Like ons op Facebook

Vanuit Luxor delen wij regelmatig onze persoonlijke ‘insider’ reistips. Mis ze niet en like onze Facebookpagina of Instagram!

X

Persoonsgegevens extra persoonPersoonsgegevens extra persoon