Sarah

Engelstalige gids in Caïro

Lid van ons team sinds: 2018

Sarah verbindt zich op een veel dieper niveau met Egypte en waardeert de magie van geesten en de oude geschiedenis en haar wonder in het bijzonder. Om de beste ervaring in Egypte te garanderen zal Sarah je Egypte door haar ogen laten zien en dus zonder oordeel, wat hand in hand gaat met haar instelling dat je het zelf moet ervaren om het te voelen. Ze is gepassioneerd door de goden en de vele mysteries uit het verleden en wil graag dat je je doel en de zin van het leven vindt – zoals zij deed – in het magische Egypte.

Sarah’s specialiteit: Haar connectie met Egypte op spiritueel niveau is uniek. Je meenemen naar de Dendera-tempel is alsof je naar huis gaat, de astronomie en sterrenbeelden binnenin zijn wat haar altijd weer inspireert. Deze fascinatie en interesse deelt ze graag met haar gasten. Het veranderen van de manier waarop mensen naar hun leven kijken en hen inzicht geven in hun blokkades is niet zeldzaam tijdens een tour met Sarah.

Talen: Engels

Sarah’s aanrader: Sarah raad je aan om niet alleen voor het plezier en de piramides te komen, maar ook om de oude menselijke ervaring, hun leven en de onsterfelijke betekenis in het kosmische geheugen echt te begrijpen en te leren. Vooral in Abydos en Dendera, maar ook in de meeste tempels van Opper-Egypte raadt ze aan om de spirituele erfenis van Egypte te ervaren.

Sarah vindt het een bijzondere ervaring om de mensen van de materialistische naar de spirituele kant te brengen. Sarah noemt het “de mensen in de tempels ontvoeren”.