Radi

Engels- en Nederlandstalige gids en Egyptoloog in Luxor

Radi

Lid van ons team sinds: 2009

Radi is een hartelijke en goedlachse Egyptoloog. Hij weet altijd wel iets bijzonders aan het programma toe te voegen en speelt daarbij goed in op de wensen van onze gasten. Radi heeft nooit een beroepskeuzetest hoeven doen: hij wilde altijd al Egyptoloog worden. Hij is geboren en getogen naast Karnak tempel en kent daar alle ins en outs.

Radi’s specialiteit: Radi heeft enorm veel kennis en kan dit op een heldere manier overbrengen, zowel voor beginnelingen als Egypte-experts.

Talen: Engels en sinds oktober 2020 is hij begonnen aan onze interne Nederlandse lessen voor gidsen.

Radi’s aanrader: Radi is enorm blij dat de tombe van Seti I in de Vallei der Koningen weer open is. Deze tombe was 25 jaar lang niet toegankelijk voor toeristen en zit niet in de ‘standaard’ Egypte excursies. Radi neemt je er graag mee naartoe voor ‘the most amazing walk into the Afterlife’. Dit is een optie die je kunt bijboeken tijdens de excursie naar de Westbank en Vallei der Koningen.

This trip was very well organised and everything went completely flawelessly. The guide, whose name is Rady, is very well informed and friendly.

Zijn vriendelijkheid zorgt ervoor dat mensen graag op een persoonlijk niveau met hem in contact komen. Eens verraste zijn groep van 12 mensen hem in de Karnak-tempel, allemaal gekleed in oude Egyptische outfits.