Mohamed Zakaria

Destination Manager in Caïro

Magdi Ibrahim

Lid van ons team sinds: 2022

 

 

Mohamed is onze rots in de branding in Caïro. Hij coördineert daar ons uitgebreide team van gidsen en chauffeurs, zijn administratieve team doet daarnaast de hotelreserveringen en voert alle administratieve planningen online in. Mohamed is bovenal de creatieve kracht achter onze nieuwe rondreizen en excursies en doet daarvoor zeer gedegen onderzoek.

Mohamed’s specialiteit: Mohamed is oorspronkelijk bij Kingfisher Tours begonnen als gids. Hij is archeoloog/Engelstalig gids en begeleidt nog steeds onze spirituele reizen. Dankzij zijn talent voor organiseren draagt hij inmiddels als MT lid ook strategisch veel bij aan de ontwikkeling van Kingfisher Tours.

Talen: Engels en Arabisch

Mohamed’s aanrader: Bezoek ook onbekendere plaatsen zoals de piramide van Hawara, lahun en Meidum als je naar El Fayoum gaat. Of als je naar Sakkara gaat, laat hij je graag ook de piramide van Unas en Teti zien.

Er was altijd ruimte voor verandering van plan en de organisatie was heel flexibel. En waar iets niet volgens plan verliep (er zijn altijd ook externe factoren die invloed kunnen hebben), werd dat meteen goed, snel en dus naar tevredenheid opgelost.