Hassan

Coördinator Aswan/Abu Simbel

Hassan

Lid van ons team sinds: 2015

Hassan is verantwoordelijk voor ons Aswan-team van gidsen en chauffeurs. Hij zal ervoor zorgen dat de teamsfeer in balans is en dat elke gids zo goed mogelijk aansluit bij onze gasten.Hassan is logistiek erg sterk en weet altijd iedereen op de juiste plek te ontvangen en programma’s goed op elkaar te laten aansluiten. Als het bij uitzondering een keer anders loopt, houdt hij altijd overzicht en koppelt dit tijdig terug naar onze gasten. Hassan blijft altijd studeren en Google translate is zijn grootste vriend om alles nog beter te begrijpen.

Hassan’s specialiteit: Hassan werkt al meer dan 25 jaar in het toerisme en kent alle hotels in Aswan en weet daar een optimale service te krijgen voor onze gasten.

Talen: Engels en Arabisch

Hassan’s aanrader: Hassan’s favoriet is de Philae tempel, de mystiek van deze tempel raakt hem altijd weer. Je kunt deze tempel bezoeken wanneer je in Aswan bent.

We hebben genoten van deze trip en petje af voor de flexibiliteit als het jullie (en ons) door omstandigheden even “tegen zat”. Het aangepaste programma en het (niet geplande) hotel in Aswan waren fantastisch.