Celine

Allround projectmanager

Lid van ons team sinds: september 2018

Als échte Egypte-fan is Celine in september 2018 bij ons in Luxor terechtgekomen voor haar stage. Ze draaide mee op ons kantoor in Luxor en hielp bijvoorbeeld met het maken van reisvoorstellen, het boeken van hotels en excursies, en met het optimaliseren van onze back-office. Sinds haar stage heeft Celine altijd vanuit Nederland voor Kingfisher Tours gewerkt. Eerst als operationeel medewerkster naast haar studie en tegenwoordig als allround projectmanager, waarbij ze zich voornamelijk bezighoudt met verschillende korte- en lange termijn projecten. In tijden van extreme drukte springt ze ook graag operationeel bij om unieke reisvoorstellen samen te stellen.

Celine’s specialiteit: Celine is een echte allround kracht binnen ons Nederlandse team. Met haar gestructureerde aanpak weet ze grote projecten uit elkaar te trekken en behoudt ze altijd overzicht. Ze werkt bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van nieuwe reizen en excursies, houdt zich bezig met het optimaliseren van ons CRM-systeem en ze creëert graag nieuwe content voor onze blogs en social media. Naast haar multi-inzetbaarheid heeft Celine erg veel kennis over het land en de cultuur. Haar werk voor Kingfisher Tours komt echt voort uit een passie en liefde voor Egypte die ze het liefst met iedereen deelt. Het is haar wens om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met al het moois dat Egypte te bieden heeft!

Talen: Nederlands en Engels

Celine’s aanrader: Celine heeft veel reiservaring in Egypte en heeft verschillende bestemmingen bezocht die allemaal op een eigen manier bijzonder zijn. Als ze één favoriete plek moet kiezen, dan is dat Aswan: volgens haar een absolute must-see tijdens je reis door Egypte. Je merkt hier echt dat je in een totaal ander deel van Egypte bent, waar je qua sfeer een mix voelt tussen het Midden-Oosten en Afrika. Tijdens onze eilandentour in Aswan ontdek je al varend en wandelend de schoonheid van deze plek. Samen met je lokale Nubische gids (en goede familievriend) Mohammed ‘Elefantine’ maak je kennis met de Afrikaanse cultuur van de Nubische bevolking en geniet je van een traditionele Nubische maaltijd op het dakterras van Mohammed’s familiehuis. Waarschijnlijk was je Egyptereis al heel bijzonder, maar na je ontmoeting met de altijd vrolijke Mohammed is het pas écht compleet!