Excursies vanuit Hurghada met Nederlandstalige gids | Kingfisher Tours

Excursies vanuit Hurghada

Ook vertrek vanuit El Gouna, Sahl Hasheesh, Makadi Bay en Soma Bay

​Kingfisher Tours is al ruim 15 jaar expert in excursies vanuit Hurghada. Doordat wij zelf sinds 2001 al in Egypte wonen, hebben we veel lokale contacten en kunnen wij onze excursies vaak goedkoper aanbieden dan Nederlandse touroperators. Je profiteert dus van het beste van 2 werelden: lokale insider kennis én Nederlandse betrouwbaarheid en kwaliteit.

Onderstaande excursies kun je boeken zoals ze staan beschreven, maar je kunt ze ook op maat laten aanpassen naar je eigen voorkeuren.​

Kingfisher Tours Tripadvisor 2018

Excursies vanuit Hurghada

Dagexcursie naar Caïro vanuit Hurghada met het vliegtuig
Bezoek alle hoogtepunten van Caïro in 1 dag. Geen lange busrit, maar gewoon lekker met het vliegtuig. Inclusief de piramides van Gizeh, Egyptisch museum, stadswandeling en Khan el Khalili bazaar.
Dagexcursie naar Luxor vanuit Hurghada
De ultieme manier om tijdens je zonvakantie aan de Rode Zee toch iets van de Oude Egyptische cultuur te zien. Bezoek de ‘Big 3’ van Luxor: de Vallei der Koningen, de tempel van Hatsjepsut en Karnak tempel.
2-daagse excursie naar Luxor vanuit Hurghada
Verdeel je excursie naar Luxor over 2 dagen, zodat je niet zo vroeg op hoeft en meer tijd hebt om ook de minder toeristische kanten van de stad te leren kennen. Je bezoekt de bekendste bezienswaardigheden van Luxor én gaat op stap met locals.
2-daagse excursie naar Caïro en Luxor vanuit Hurghada met het vliegtuig
Een mini-citytrip tijdens je zonvakantie. Bezoek de piramides van Gizeh en het Egyptisch museum in Caïro en ga shoppen op de Khan el Khalili bazaar. In Luxor bezoek je de Vallei der Koningen en andere bekende graven en tempels.

Excursies vanuit Hurghada kun je ook boeken vanuit andere plaatsen aan de Rode Zee zoals El Gouna, Sahl Hasheesh, Makadi Bay en Soma Bay.