Werken bij een kleinschalige reisorganisatie in Egypte | Kingfisher Tours

Werken bij Kingfisher Tours

​Word jij onze nieuwe collega?


Werken bij een kleinschalige reisorganisatie in Egypte

Werken bij een kleinschalige reisorganisatie, middenin het toeristische hart van Egypte. Want daar zitten wij. Om ons heen vind je Egyptische oudheden, zoals het grootste tempelcomplex ter wereld – Karnak tempel – en de beroemde Vallei der Koningen, waar het graf van Toetanchamon zich bevindt. Een unieke werklocatie kun je het dus zeker noemen.

Wij geloven in toerisme dat goed is voor de lokale bevolking. Eerlijk toerisme. Het geld daar terug laten komen waar het hoort. Daarom organiseren wij rondreizen en excursies die net even anders zijn dan de standaard reisorganisaties aanbieden. Contact met de lokale bevolking en het ontdekken van de onbekendere plekken in Egypte maken jouw Egypte ervaring uniek en net dat beetje extra leuk om te delen met de wereld.

Ook jij ontdekt onbekende plekken in Egypte

en leert van de Egyptenaren en zij van jou


Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Bekijk onze openstaande vacatures

  • ​Alle
HR-stage in het toerisme
Vind jij het leuk om te werken aan de personeelszaken van een snelgroeiende kleinschaligereisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen door Egypte? Dan is dit de uitdaging die je zoekt!
Stage communicatie en branding: merk, pr en influencer
Vind jij het leuk om te werken aan marketing-communicatiestrategie gericht op merkbranding, pr en influencermarketing? Dan ga je deze stage heel erg leuk vinden!
Stage Sales, Operations & Product development
Vind jij het leuk om de rondreizen en excursies voor onze gasten samen te stellen en deze ook operationeel voor te bereiden? Kom stage lopen bij Kingfisher Tours in Egypte!