Review vader en zoon Kemink | maart 2017 | Kingfisher Tours

Review vader en zoon Kemink | maart 2017

Begin maart zijn ik en mijn vader via Kingfisher Tours (via Better Places) een week naar Egypte geweest. Hier hebben we samen rondgereisd van Caïro met de nachttrein naar Aswan, van Aswan met de auto naar Abu Simbel vanuit daar weer terug naar Aswan en vanuit Aswan met de auto naar Luxor.

Tijdens onze reis werden we bijgestaan door lokale gidsen en taxichauffeurs die ons hebben begeleid naar alle bezienswaardigheden. Naast het feit dat we veel prachtige kunst uit de oudheid hebben bezocht, hebben we ook veel van de lokale bevolking gezien wat ook zeker zoveel indruk heeft gemaakt.

Onze bovenstaande rondreis was georganiseerd door Miriam van Kingfisher Tours, zij hebben alles top georganiseerd tijdens onze reis en ondanks de perceptie die in Nederland heerst over Egypte hebben we ons nergens onveilig gevoeld en konden we op vele plaatsen vanuit het hotel alleen over straat.

Voor anderen die nog twijfelen om naar Egypte te gaan kan ik dit zeker aanbevelen aangezien het een adembenemend land is met een compleet andere cultuur en een heel interessante geschiedenis. Miriam bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Vader en zoon Kemink – maart 2017

Review via: TripAdvisor
Type reis: Hoogtepuntenreis Cairo, Aswan/Abu Simbel en Luxor