fbpx

Review Familie Sneepels | juli 2008

Hai Miriam,

We zijn alweer een paar dagen in Nederland en missen Egypte wel hoor, we hebben een hele leuke vakantie gehad en dat komt mede door de twee leuke dagen in Luxor !!

We genieten steeds na als we de foto’s bekijken !! We hebben de gids Abdul er ook op staan, wat is dat toch een enthousiaste en vriendelijke kerel !! Fijn dat we hem twee dagen bij ons hadden !!

We vonden het etentje met jou en Omar & Leila ook erg leuk, zo hebben we je toch een beetje leren kennen en wat meer van het echte leven van Luxor gezien !! Het eten was overigens ook erg lekker !! Jullie hebben twee schatten van kinderen, moet zo lachen als ik ze op het videofilmpje zie !!

Je man Bakr is ook ontzettend vriendelijk, hij heeft ons natuurlijk nog met het motorbootje gehaald en wat met ons gedronken op het terras aan de overkant !! Dit terras herkende ik van het filmpje dat van jou is opgenomen met je vriendin !! Ook Bakr is enthousiast en ontzettend vriendelijk !! Lief dat we de drankjes aangeboden kregen !!

Ontzettend bedankt voor alle moeite die jullie voor ons hebben gedaan en mocht je ooit eens in Nederland zijn ben je altijd welkom om een “bakkie” te komen doen bij ons !!

Hartelijke groetjes van Nathalie

​Familie Sneepels | juli 2008

Share This