Review Familie Moellenkamp | augustus 2013 | Kingfisher Tours

Review Familie Moellenkamp | augustus 2013

Als eerste moet ik even kwijt eer ik een stukje reisverslag hier neerzet dat Kingfisher, Miriam en bakr, het tot in de puntjes alles goed geregeld hebben voor ons.

Mede door de strubbelingen in egypte zagen wij onze vakantie in het water vallen. Onze nijlcruise werd geannuleerd door de organisatie waardoor we eigenlijk een beetje gedoemd werden om op het resort te blijven. Dat was voor mij de reden om in principe de vakantie te annuleren maar na een telefonisch contact met Miriam verscheen weer zonneschijn. Zelfs cairo hebben we aan kunnen doen en eigenlijk geen seconde aan getwijfeld dat ons iets zou gebeuren.

Na een bezoek aan djoser en daar de piramides van gizeh en uiteraard de sphinx hebben we zelfs het museum kunnen bezoeken. Het leek wel een vesting maar de soldaten waren vriendelijk en de politie waren onze beschermheren. Continue twee agenten bij ons die evt konden ingrijpen maar toch bleven ze op de achtergrond.

De Nederlandse gids was perfect en de chauffeur had een hele opgaaf daar in het verkeer. De dag werd afgesloten met een feluccatocht. En toen werden we netjes op het vliegveld afgezet. Bedankt Miriam nog voor de boekingtip voor binnenlandse vluchten want dat scheelde veel geld.

paar dagen later hebben we heerlijk gesnorkeld en ik als bezitter van twee zeeaquaria was het echt fantastisch om tussen de vissen te zwemmen die ik ook hier heb. Afloop was wat minder want savonds bleek dat ik tweedegraads verbrand was. Mede door dit moesten we de tweedaagse trip naar luxor aanpassen en onze safaritocht helaas moeten annuleren maar dat was totaal geen probleem.

We hadden problemen met betaalpassen in egypte en het bedrag wat ik bij me had om de betaling te doen vond Miriam beter dat we dat gebruikte voor het restant in egypte en in Nederland mocht ik dan het bedrag gewoon overmaken. Wederom voor ons een bewijs dat we bij Kingfisher tours ontzettend goed zaten.

Nog steeds hebben we contact en we weten zeker dat we nog een keer terugkomen in wat rustiger tijden en dan laten we het allemaal wederom regelen door Miriam en Bakr. Bedankt lieve Miriam en Bakr voor jullie goede zorgen en oplossingen. Hoop dat het snel allemaal weer opgelost is en dat we elkaar in egypte weer snel kunnen ontmoeten en een geweldige tijd weer kunnen beleven.

Familie Moellenkamp | augustus 2013
Review via: website