Review Familie Bakker | juli 2013 | Kingfisher Tours

Review Familie Bakker | juli 2013

We willen jullie via deze weg heel erg bedanken voor onze prachtige 2-daagse reis in Egypte!! We hebben een fantastische vakantie gehad….en de tweedaagse excursie naar Cairo en Luxor was onvergetelijk!! Het is bijna niet te beschrijven wat een geweldige ervaring het was en waardevolle herinnering het is voor ons gezin!

Het land, de mensen, de bezienswaardigheden…het was allemaal overweldigend. En als we er aan terugdenken nog meer!! Alles was perfect geregeld en het programma was afwisselend waardoor het voor de kinderen heel goed te doen was. Zij hebben het heel bijzonder gevonden…en achteraf blijkt dat ze meer gezien en geleerd hebben dan we dachten! Er waren natuurlijk best wat momenten dat ze het heel warm vonden en sneller uitgekeken waren dan wij maar we zijn trots dat het zo goed gegaan is die 2 dagen!

We hebben veel prachtige foto’s als een waardevolle herinnering…ik kan er nog steeds niet genoeg van krijgen om er naar te kijken en om onze ervaring te delen met anderen. Het is zo verschrikkelijk triest dat de onrust in Egypte nu het beeld is wat mensen krijgen van dit mooie land met zijn vriendelijke mensen. Ik wil het iedereen wel duidelijk maken: Wij hebben ons er werkelijk geen moment onveilig of ongemakkelijk gevoeld! Iedereen was er vriendelijk, een enkeling daargelaten.

Wat hebben we veel gezien, gedaan en beleefd in die 2 dagen. Ja, als ik er weer over schrijf komen al die mooie herinneringen weer boven…teveel om op te noemen. Wat is Luxor prachtig…!! En wat hebben we bewondering gekregen voor alle mensen die zich aan de ramadan hebben gehouden en zo hard moesten werken…ook tijdens onze excursie .

Alle complimenten aan de gidsen en chauffeurs…ze hebben de reis ook echt heel bijzonder gemaakt. Beide gidsen zijn heel verschillende mensen… ieder met hun eigen manier van doen en kwaliteiten. Alles verliep soepel en veilig. In Cairo zijn we zelfs nog naar het Egyptisch museum en het Tahirplein geweest. Achteraf natuurlijk nog bijzonderder. Wij waren daar met onze Egyptische vlaggetjes, gekocht door Hassan, bijna een bezienswaardigheid…4 blonde koppen tussen de bevolking. Ook op andere plaatsen echt geen toerist te bekennen…zo zonde.

Nogmaals heel, heel hartelijk dank en als de situatie het toelaat hopen we Egypte weer en keer te bezoeken.

Familie Bakker | juli 2013
Review via: website