Marleen Siers

Projectmanager

Marleen Siers

Lid van ons team sinds: oktober 2017

Buiten haar comfortzone, dat ligt Marleen wel. Met die instelling begon Marleen in oktober 2017 aan haar werk in Egypte. In 2017/2018 duwde ze Kingfisher Tours naar het digitale en geautomatiseerde tijdperk door de implementatie van ons CRM-systeem, de digitalisering van verschillende (werk)processen en het aanbrengen van nóg meer focus op onze online marketingactiviteiten. En nu, nu is ze als échte zakendochter alweer 5 jaar vast onderdeel van ons team en werkt ze voor Kingfisher Tours vanuit Nederland én soms lekker remote op verschillende marketingprojecten.

Marleen’s specialiteit: Marleen heeft veel kennis van procesoptimalisaties, commercie, sales en (online) marketing én heeft een ongekende voorliefde voor duurzaamheid en reizen. Het is dan ook geen verrassing dat ze deze aspecten feilloos met elkaar kan verbinden. Met haar expertise op deze vlakken weet ze een unieke draai te geven aan duurzame/verantwoorde productontwikkeling, wist ze het Egyptische team warm te krijgen voor ons Travelife-project en creëert ze — samen met het team — draagvlak bij onze partners. Marleen weet hoe het hier reilt en zeilt en welke ervaringen je reis uniek maken.

Talen: Nederlands en Engels

Marleen’s aanrader:  Off the beaten track en daar gaan waar anderen niet zo snel voor kiezen is Marleen’s way of life, en die zal ze dan ook iedereen aanraden tijdens hun reis door Egypte. Iedere bestemming in Egypte heeft iets bijzonders te noemen, maar als Marleen één ding moest kiezen dan zou ze zeggen: ga ergens Egyptisch eten! Ga eten bij een lokale familie na een motorboottocht of in een lokaal restaurant. De Egyptische keuken en gastvrijheid zal je écht versteld doen staan. Én het is een hele fijne manier om de Egyptische huis-tuin-en-keuken-cultuur van heel dichtbij te ervaren. Wedden dat je een aantal vooroordelen kwijtraakt!

Wil je een ervaring met dieren; ga dan naar het ACE dierenziekenhuis in Luxor. Naast het helpen van dieren, leren zij kinderen beter omgaan met dieren. Je krijgt een bijzonder kijkje achter de schermen en als je bij ons een rondreis boekt krijg je van ons gratis vervoer ernaartoe. Je bepaalt zelf of je een financiële bijdrage wilt doen en alles wat jij daar ‘in de pot’ doet gaat rechtstreeks naar het goede doel. Zo help je op een leuke en gelijkwaardige manier mee aan verantwoorde projecten en heb je zelf ook nog eens een unieke middag uit.