Onze coördinatoren in Caïro, Aswan en Hurghada | Kingfisher Tours

Ons team:
Onze coördinatoren in Caïro, Aswan en Hurghada

Mohamed Zakaria, coördinator in Caïro

Lid van ons team sinds: 2014

Mohamed is onze rots in de branding in Caïro. Hij coördineert daar ons team en hij is vaak de 1e persoon die je ontmoet na aankomst op het vliegveld in Caïro. Hij regelt het visum voor je op het vliegveld, helpt je met de bagage en gaat mee naar het hotel om in te checken.

Er was altijd ruimte voor verandering van plan en de organisatie was heel flexibel. En waar iets niet volgens plan verliep (er zijn altijd ook externe factoren die invloed kunnen hebben), werd dat meteen goed, snel en dus naar tevredenheid opgelost.

Mohamed’s specialiteit: Mohamed is oorspronkelijk bij Kingfisher Tours begonnen als gids. Hij is archeoloog/Engelstalig gids en begeleidt nog steeds onze spirituele reizen. Dankzij zijn talent voor organiseren neemt hij inmiddels ook de coördinatie in Caïro voor zijn rekening.

Talen: Engels en Arabisch

Mohamed’s aanrader: Bezoek ook onbekendere plaatsen zoals de piramide van Hawara en Meidum als je naar El Fayoum gaat. Of als je naar Sakkara gaat, laat ik je graag ook de piramide van Unas en Teti zien.


Hossam, coördinator Aswan/Abu Simbel

Lid van ons team sinds: 2012

Hossam is logistiek erg sterk en weet altijd iedereen op de juiste plek te ontvangen en programma’s goed op elkaar te laten aansluiten. Als het bij uitzondering een keer anders loopt, houdt hij altijd overzicht en koppelt dit tijdig terug naar onze gasten.

We hebben genoten van deze trip en petje af voor de flexibiliteit als het jullie (en ons) door omstandigheden even "tegen zat". Het aangepaste programma en het (niet geplande) hotel in Aswan waren fantastisch.

Hossam’s specialiteit: Hossam werkt niet alleen voor ons als coördinator, maar is ook Engelstalig gids in Aswan. Hij werkt graag in andere delen van Egypte en is zelf ook een beetje een reiziger.

Talen: Engels en Arabisch

Hossam’s aanrader: Hossam’s favoriet is de Philae tempel, de mystiek van deze tempel raakt hem altijd weer. Je kunt deze tempel bezoeken wanneer je in Aswan bent.


Mustafa, coördinator Hurghada

Lid van ons team sinds: 2008

Mustafa coördineert voor ons alle excursies aan de Rode Zee. Tijdens de drukke zomermaanden in Hurghada, El Gouna, Makadi Bay en de andere badplaatsen regelt hij alles op en top voor onze gasten. Als er last minute nog iets geregeld moet worden dan weet hij altijd wel een oplossing.

Mustafa heeft erg zijn best moeten doen om ons op de geplande dag op een dolfijnentour te krijgen aangezien deze volledig volgeboekt was door een andere organisatie. Maar het is hem gelukt en ook deze tour was super.”

Mustafa’s specialiteit: Mustafa staat erom bekend dat hij aan alles wat hij doet een unieke ‘personal touch’ weet te geven. En daar houden we bij Kingfisher van!

Talen: Engels en Arabisch

Mustafa’s aanrader: ‘De snorkeltour in Hurghada waarbij je gaat zwemmen met wilde dolfijnen . Ik zie altijd alleen maar blije gezichten als mensen van de boot afstappen. Het is ook al jaren de populairste excursie bij Kingfisher Tours in Hurghada’.