Achter de schermen | Kingfisher Tours

Achter de schermen 

Wendy Assenberg van Eijsden, marketingcoördinator

Wendy Assenberg van Eijsden - marketing Kingfiisher Tours

Lid van ons team sinds: november 2016

Wendy is onze eigen ‘marketingcoördinator op afstand’. Sinds 2016 helpt ze ons met alles wat te maken heeft met onze website en de promotie van Kingfisher Tours onder Nederlandse en Belgische reizigers. Als ‘reislustig freelancer’ werkt ze vanaf waar ze maar wil. Meestal is dat vanuit haar ‘home office’, maar ze is ook regelmatig bij ons in Egypte te vinden, of op andere bijzondere bestemmingen.

Wendy's specialiteit: Wendy werkt al meer dan 10 jaar in het toerisme en werkt het liefst voor kleinschalige reisorganisaties: geen grote anonieme touroperators, maar lokale ondernemers met een passie, die het ‘échte leven’ op een bestemming laten zien. Door haar inspirerende websiteteksten en slimme marketingaanpak weten veel meer Nederlandse reizigers Kingfisher Tours nu te vinden. En dat vinden wij superfijn, want er is voor ons heel veel concurrentie van de grote reisorganisaties en wij hebben geen enorme promotiebudgetten en groot marketingteam. Wendy helpt ons met onze marketingplannen, website, blog, nieuwsbrief etc. en zorgt ervoor dat wij ieder jaar weer onze bijzondere reizen naar het échte Egypte kunnen blijven aanbieden, op de manier waarop wíj dat willen: kleinschalig en niet te toeristisch.

Talen: Nederlands en Engels

Wendy's aanrader:  mijn tip is om bij iedere bestemming die je aandoet niet alleen de toeristische highlights te bezoeken, maar ook minimaal 1 ding te doen wat niet ‘standaard’ is. Zo krijg je wat meer mee van het ‘echte’ leven. Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel het slapen onder de sterren in de woestijn en het ‘Egyptisch leren koken’ tijdens de kookworkshop in Caïro.

Marleen Siers, sales- en online marketingcoördinator

Marleen Siers Kingfisher Tours Egypte

Lid van ons team sinds: oktober 2017

Tijdens haar traineeship in 2017 hielp Marleen ons op het Kingfisher kantoor in Luxor onder andere met operationele taken, zoals het maken van reisvoorstellen, het boeken van hotels en excursies, maar ook met het optimaliseren van onze backoffice. En nu... is ze een vast onderdeel van ons team en werkt ze voor Kingfisher Tours vanuit Nederland. Nu houdt ze zich bezig met online marketing. Bij ons zijn dat onze reistips, social media kanalen en de nieuwsbrief.  Naast de online marketing is ze ook druk met de implementatie van duurzaamheid binnen Kingfisher Tours.

Marleen's specialiteit: Marleen heeft veel kennis over duurzaamheid in de toerisme- en recreatiebranche en dit past zij bij Kingfisher Tours toe in een bijzonder duurzaamheidsproject. Over een half jaar zijn we met Marleen's hulp  de eerste reisorganisatie in Egypte  met een Travelife duurzaamheidscertificaat. Marleen is zó gepassioneerd over duurzaamheid dat zij je écht enthousiast weet te maken over alle mogelijkheden die er zijn om beter voor onze planeet en haar bewoners te zorgen. En dat op zó'n manier dat het je hele vakantie extra bijzonder maakt!

Talen: Nederlands en Engels

Marleen's aanrader:  Vind jij het belangrijk om je steentje bij te dragen aan lokaal en verantwoord toerisme in Egypte? Breng dan tijdens je reis een bezoek aan één van onze sociale projecten. Zelf vind ik het werk van het  ACE dierenziekenhuis in Luxor erg indrukwekkend, omdat zij naast het helpen van dieren, ook kinderen beter leren omgaan met dieren. Je krijgt een bijzonder kijkje achter de schermen en als je bij ons een rondreis boekt krijg je van ons gratis vervoer ernaartoe. Je bepaalt zelf of je een financiële bijdrage wilt doen en alles wat jij daar 'in de pot' doet gaat rechtstreeks naar het goede doel. Zo help je op een leuke en gelijkwaardige manier mee aan verantwoorde projecten en heb je zelf ook nog eens een unieke middag uit.